page contents
Изгодни оферти за дрехи

За нас

Строителна фирма МЕГА ТРАНС С1 ЕООД

 е основана през 2008 година от екип с в строителния бранш. Фирмата е с богат опит в полагането на плочки 2008 година компанията се специализира в вътрешни и външни ремонти.

От годината на създаването си строителна фирма е изградила над 20 000 кв. м. павета. Фирмата разполага с над 30 високо квалифицирани работници, както и с фирми подизпълнители за локални специализирани дейности.

С цялостния мениджмънт на строителния процес целим улесняване на инвеститора и взимане на правилни конструктивни решения в съвместната ни работа.

Защо МЕГА ТРАНС Ц1 ЕООД

Целта на строителна фирма е да осигури максимално близко до Вашите желания. От луксозна площадка до удобен двор, в комплексния процес на взаимна работа професионалния ни екип внимателно Ви изслушва на всеки етап от изграждането, като се стремим да прилагаме Вашите идеи, подпомогнати с нашата професионална оценка в максимална степен, за да бъде крайният резултат точно отражение на Вашите нужди

С характерния за нашата фирма професионализъм, с използването на най – качествените и модерни материали и технологии, както и със стремежа си към съвършенството във всеки детайл на вашата ремонт, ние се стремим да осигурим спокойствието, от което се нуждаете за Вашата инвестиция.

 

Фирма за полагане на павета

Референции от доволни клиенти!

 

Референци
Референци

Изгодни оферти за дрехи

Contact Us

   Tel: 0886 316 147

   Tel: 0893 44 92 93

   Email: mega_trans.c1@abv.bg

 

Follow Us

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
© 2016 - 2023 Всички права запазени